HTML

Ezért

Marketing konferenciákkal Dunát lehet már rekeszteni, itt az ideje egy tárgyilagos blognak! Ha tudsz újabb konferenciákról vagy megosztanád velünk fotóidat, beszámolódat, tapasztalataidat ide írj!

Kövessétek az ő szent tökét :)

Nem mi mondtuk

Linkblog

Visszanéző: az év konferenciái eddig 2. rész Marketingtorta II.

2009.03.25. 06:57 marketingmumus

A 2008 novemberében útjára indult Marketingtorta konferencia második állomására február 26.-án került sor. A Marketingtorta független kezdeményezés, célja, hogy sokoldalú tudást nyújtson a résztvevőknek és lehetőséget adjon azoknak az ifjú, tehetséges marketingeseknek is, akik eddig nemigen jutottak szóhoz.

A Marketingtorta II.-n a marketing több ágából hallhattunk előadókat, Wermer András a stratégiáról, Fehér Márton a webanalitikáról, Forgách Mariann az e-mail marketingről, Erdélyi Norbert az értékesítési honlapokról, Nagy Gábor Imre a pozicionálásról, Vida Ágnes a piackutatásról, Erős Attila a digitális eszközökről, Kaizer Gábor a gerillamarketingről, Odrovics János pedig a szövegírásról beszélt.

Rendhagyó (és nagyon népszerű) kezdeményezés volt a workshop, amelyen az előadóktól és a két moderátortól, Surányi Ferenctől és Nicholas Victortól lehetett kérdezni, Szabó Gábor pedig esettanulmányokon keresztül mutatta be a látogatószerzés kreatív módszereit.

 

Szólj hozzá!

Címkék: wermer andrás szabó gábor erős attila nicholas victor surányi ferenc marketing konferencia marketingtorta vida ágnes erdélyi norbert odrovics jános kaizer gábor fehér márton forgách mariann nagy gábor imre

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingkonferencia.blog.hu/api/trackback/id/tr401023985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása